BAYMES BETON

DIENSTEN

Wij leveren allerlei diensten gerelateerd aan beton . Plaatsen, zagen, herstellen, storten, slijpen, polieren of herstellen van beton zijn de diensten waar wij in uitblinken. Hieronder een greep uit de toepassingen.

BETAALBAAR
MAKKELIJK ONDERHOUD


Insnijden

De prijs van natuursteen en hout is de laatste jaren stevig de hoogte in gegaan. Daarom is het raadzaam om ook uw terras in beton te laten leggen. Naast de betaalbare prijs , zijn betonvloeren voor terrassen makkelijk te onderhouden en goed bestand tegen vriestemperaturen.


PROFESSIONALS
KWALITEIT


Polieren & kleuren

Het leggen van industriële bedrijfsvloeren is het werk van professionals. Baymes biedt u de mensen die het vak tot in de perfectie beheersen. Wij leggen al jaren lang kwaliteitsvloeren voor zowel kleine als grote bouwbedrijven en industrële ondernemingen


ECOLOGISCH PRODUCT
NATUURLIJKE LOOK


Uitwassen

Uitgewassen beton is als ecologisch product de praktische en duurzame oplossing voor het decoreren van pleinen, voetpaden en openbare plaatsen. Vertrouw op ons jarenlang vakmanschap en oog voor detail om een dooroplopende betonvloer met natuurlijke look te verkrijgen..


WATERDICHTHEID
MULTIFUNCTIONEEL


Beton storten kelder

Beton is van nature veel sterker dan gewoon metselwerk, waardor de waterdichtheid kan verzekerd worden. Hierdoor kan uw kelder gebruikt worden voor allerlei toepassigen: als werkplaats, hobbyruimte , bergruimte, enzovoort.


MODERN
NIEUW EN RENOVATIE


Polijsten

Oorspronkelijk werden betonvloeren in woningen voornamelijk gelegd in lofts, maar dankzij zijn ruwe en moderne karakter wordt beton meer en meer gebruikt in landelijke woningen en bij renovatieprojecten.


STERK
PARKEERPLAATSEN


Polieren

Ook voor het aanleggen van parkeerplaatsen is beton uitermate geschikt. Beton is zeer sterk. Het kan dus zware belastingen, zoals bijvoorbeeld het gewicht van auto's, makkelijk aan en gaat lange tijd mee.


MODERN
NIEUW EN RENOVATIE

GEBORSTELD BETON

Geborsteld beton wordt op een specifieke manier afgewerkt. Het heeft een ruw uiterlijk met fijne groeven en is bijzonder interessant voor buitentoepassingen. Dat betekent dat mos en onkruid geen kans krijgen, het is gemakkelijk te onderhouden en het is bijzonder duurzaam en antislip.


ONDERHOUDSVRIENDELIJK
HEDENDAAGS


Terras

Opritten in beton hebben tal van voordelen. Ze worden nauwkeurig afgewerkt waardoor u minder last zal hebben van onkruid en mos. Er is nauwelijks nood aan onderhoud en dankzij het egale oppervlak verkrijgt uw oprit een hedendaagse look.